İsmail Nazire Ünal Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil, onları hayata hazırlayan, yaratıcı düşünebilen ve sorun üretici değil çözüm üretici olan öğrenciler yetiştirmek, akademik başarıyı bölgesinde en iyi şekilde temsil eden okul olmak.

Misyon: Okulumuz; Yüce Atatürk’ün gösterdiği değerlere bağlı, kendisine ve dünyaya duyarlı gelişen, çağımızdaki her gelişmeye uyum sağlayan etkili, dürüst, saygılı, kişilikli, hür ve demokratik düşünen, yenilikçi ve çağdaş bireyler yetiştirmek için vardır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Yıldız Kızlar Futsal İl Brinciliği, Yıldız Erkekler Futbol İl İkinciliği
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tubitak Bilim Fuarı, Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar
Proje Çalışmaları:

WEB - https://inuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - CEM SULTAN MAH. ŞEHİT AHMET YALÇINKAYA CAD. BLOK NO 16 İÇ KAPI NO 3 ORTA / ÇANKIRI

Yerleşim Yeri - İlçe

Ulaşım Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 70 km´dir.Ankara 100 km uzaklıktadır. Sabah akşam Ankaraya gidiş-geliş yapılabilmektedir.